Ajutoare acordate

♦ Pensionare – 400 lei.
♦ Căsătorie – 400 lei (începând din 08 mai 2017).
♦ Naștere prin cezariană – 300 lei.

 

♦ Boală – între 300 și 1000 lei în funcție de zilele de spitalizare și gravitatea bolii. Ajutoarele de boală se dau pentru membrul de sindicat, soți, copii, în baza biletului de ieșire din spital.
♦ Deces al membrului de sindicat, al soțului/soției sau al copiilor acestuia – 1000 lei.
♦ Deces al părinților membrului de sindicat – 200 lei.

 

Toate cheltuielile rezultate din litigiile de muncă ale membrilor sindicatului, indiferent de speță, sunt suportate integral de către S.I.P. Caraș-Severin.

 

♦ Cei interesați, vor găsi la sediul sindicatului, oferte din partea stațiunilor pentru efectuarea concediilor. Pentru a nu se deplasa la sediul sindicatului, membrii de sindicat pot solicita informații liderului de sindicat din școală sau la telefon 0255 227 543.
♦ Colegii cu probleme de sănătate, pentru obținerea unui bilet de tratament, trebuie să facă solicitarea la Casa de Pensii. Este bine ca această cerere să fie depusă în lunile ianuarie-februarie, întrucât sunt foarte multe solicitări în acest sens.

 

Pentru membrii de sindicat există C.A.R. al sindicatului, cu condiții avantajoase. C.A.R. funcționează conform Legii Sindicatelor și statului propriu.